Rakentamisen ratkaisut - märkätilat, täydennyskoulutus - Jyväskylä

22.10.2024 09:00

Hotelli Verso

Rakentamisen ratkaisut - märkätilat, täydennyskoulutus

Tervetuloa maksuttomaan rakentamisen asiantuntijoiden täydennyskoulutukseen Jyväskylään. Live-koulutuksessa käydään läpi märkätilan rakenteisiin liittyvät ajankohtaiset ja uudet asiat valvonnan, suunnittelun ja rakennuttamisen näkökulmasta. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on viimeisin tieto märkätilarakenteisiin liittyvistä määräyksistä, ohjeista, tuotetiedosta ja siitä, millaisia toimia ympäristöraportointiin liittyy. Koulutuksessa käymme myös läpi vedeneristeen liitosten käytännön detaljeja ja kerromme märkätilarakenteisiin liittyvistä uutuuksista.

Aiheina:

  •      Rakennusmääräysten ajankohtainen tilanne, märkätilan tärkeimmät ohjeet ja rakentamisen osapuolten velvoitteet
  •      Rakennusmateriaalien tuotetieto ja hankkeiden ympäristöraportointi
  •      Miten saat helposti selville märkätilarakenteiden hiilijalanjäljen ja mistä löydät muut tärkeät tiedot ja dokumentit
  • Uudet mallinnustyökalut märkätilan rakenteiden ja liitosten suunnitteluun Archicad-, ja Revit-, ja AutoCAD -sovelluksille
  • Märkätilan detaljit ja toteutus sekä tuoteuutuudet

Koulutuksessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä luennoitsijoille. Tarjoamme myös mahdollisuuden tutustua eri vedeneristysjärjestelmiin ja märkätilan tuoteperheiden tuotteisiin sekä keskustella niiden käytöstä Kiillon asiantuntijoiden kanssa.

Koulutus on tarkoitettu asiantuntijoille, jotka vastaavat märkätilojen suunnittelusta, toteutuksesta ja valvonnasta tai ovat mukana märkätilahankkeen rakennuttamisessa. Koulutus hyväksytään märkätilaan liittyvien Rakentajan sertifikaattien täydennyskoulutukseksi, esim. Märkätilatöiden valvoja. Tilaisuus on tarkoitettu Kiillon asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Koulutus sisältää aamiaisen ja lounaan. Koulutus on maksuton.

Ilmoittaudu alta. Paikkoja on rajoitetusti. Huomaathan, että osallistujien tulee ilmoittautua henkilökohtaisesti. Ilmoittautumisesi on sitova. 

Tervetuloa keskustelemaan ja verkostoitumaan!

Viimeinen ilmoittautuminen 7.10.2024!

tanja-starck-192x192.jpg (27 KB)   marko-suominen-192x192px.png

Kiillon asiantuntijat koulutuksessa
suunnittelijapalvelupäällikkö Tanja Starck p.040 6812650 ja aluepäällikkö Marko Suominen p. 0400 621301

Ajankohta

Alkaa:   22.10.2024 09:00
Päättyy:   22.10.2024 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Hotelli Verso

Kauppakatu 35
40100 Jyväskylä

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet