WEBINAARI

Kiilto Pro Sisäilma

– asiantuntija täydennyskoulutus

Uusi Kiilto Pro Academy -verkkokoulutus: Sisäilman asiantuntijoiden Rakentamisen sertifikaatin täydennyskoulutus

 

Webinaari sisäilman tilanteesta, rakenteiden tiivistyksestä, määräyksistä, rakennustuotteiden valinnasta ja siitä, mitä sisäilmahankkeiden osapuolten tulee tietää niistä juuri nyt!

Uusi, syksyn 2020 koulutuspaketti sisäilmaan hyväksytään mm. RTA ja SISA asiantuntijoiden Rakentamisen sertifikaattien täydennyskoulutukseksi.

Kiilto Pro Sisäilma – asiantuntija täydennyskoulutus on napakka kokonaisuus ajankohtaisia sisäilma-asioita. Koulutuksessa käydään läpi määräyksiä ja ohjeita, rakenteiden tiivistysten ratkaisuja sekä suunnittelun, toteutuksen, valvonnan ja tilojen käytön kannalta tärkeitä tietoja sisäilmahankkeessa. Tavoitteena on myös keskustella aiheista osallistujien kanssa, sekä antaa käyttöön helpottavia työkaluja rakennustuotteiden valintaan ja käyttöön sekä vinkkejä jatkoon. Osallistujilla on mahdollisuus antaa palautetta ja esittää kysymyksiä asiantuntijoillemme webinaarin aikana.

Olemme muokanneet koulutusta aiemmin saamamme palautteen mukaan ja lisänneet mukaan mm. esimerkkejä asioista, jotka voivat rakenteita tiivistettäessä mennä pieleen sekä syventäneet asiasisältöä ajankohtaisilla ja tärkeillä asioilla. Asiantuntijaosuudessa vierailee tuotekehityksen tai rakennusfysiikan ammattilaisia. Koulutus soveltuu kaikille sisäilman tai kosteudenhallinnan asiantuntijoille aina suunnittelusta toteutuksen valvontaan ja tilojen käyttöön. Jokaiselle osallistujalle toimitetaan todistus.

Koulutus soveltuu hyvin kosteudenhallinnan asiantuntijoille sekä kaikille sisäilmahankkeissa mukana oleville ammattilaisille rakennuttamisesta valvontaan ja suunnittelusta tutkimuksiin. Tilaisuus on tarkoitettu Kiillon asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

 

Webinaari on maksuton.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislinkki lähetetään erillisissä viesteissä ilmoittautuneille.

 

Tervetuloa mukaan verkkokoulutukseen!

 

Kiillon asiantuntijat koulutuksessa

tanja-200x200.png (22 KB) luokkkanen.png (37 KB)
Tanja Starck Tuomas Luokkanen
Projektipäällikkö Aluepäällikkö
Kiilto Rakentaminen Kiilto Rakentaminen
   

                                          

Tuotekehityksen asiantuntijaosuus

ronkainen.png (45 KB)
Mika Ronkainen
Tuotekehityspäällikkö
 

 

Lisätiedot:

040 681 2650 / Tanja Starck tanja.starck@kiilto.com

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
8.12.2020 08:30
Päättyy:
8.12.2020 13:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus

Eventilla

Powered by Eventilla.